Over mij

Hallo!

Wat leuk dat je op mijn blog bent beland! Ik zal me even voorstellen. Ik ben Laura en ik ben 16 jaar. Ik zit momenteel in mijn examenjaar, dus ik ben druk bezig met school. Ik heb al eerder een blog gehad in het Engels, maar ik merk toch dat in het Nederlands bloggen toch wat makkelijker is. Je kan me eventueel vinden op mijn instagram: bookdreamsys en goodreads. Ik probeer zo actief mogelijk te zijn op beide accounts. Ik probeer elke dag een foto te posten op mijn instagram en ook om elke dag mijn reading progress bij te houden.

Naast lezen vind ik het erg leuk om series te kijken. Op dit moment kijk ik naar Once upon a time en ik ben bijna bij het einde. Ik wacht op Pretty Little Liars, Teen Wolf en The Vampire Diaries voor nieuwe afleveringen. Verder kijk ik natuurlijk ook naar films. Een aantal van mijn favoriete films zijn Harry Potter, The Hunger Games en Fantastic Beasts and where to find them.

Ik hoop dat je zo wat meer over mij te weten bent gekomen en als je nog vragen hebt mag je ze altijd stellen! Ik zou het erg leuk vinden als je vaker terug komt :).

Advertenties